O nama

Preduzeće Komel d.o.o uspješno posluje od 1995 godine baveći se ugradnjom sistema za zaštitu vozila od krađe.
Godine 2001 preduzeće se pored ugradnje sistema za zaštitu vozila od krađe počinje baviti ugradnjom i servisiranjem auto klima za automobile, senzora za parkiranje, centralnih brava, podizača stakala, auto akustike kao i handsfree uređaja za telefone čime se ujedno ponuda naših proizvoda i usluga znatno proširila.

U našem nastojanju da zadovoljimo želje i potrebe kupaca, svoju ponudu smo dopunili i ugradnjom rashladnih sistema na dostavna vozila.

Tokom 2006 godine počeli smo i sa izradom termoizolovanih sendvič panela za dostavna vozila, a shodno tome i nadogradnji termoizolovanih i aluminijskih sanduka za transportna vozila.

U preduzeću Komel d.o.o već duži niz godina u djelatnosti koju obavljamo i sa znanjem koje posjedujemo nastojimo da uočimo želje i potrebe kupaca te da ih na kvalitetan način zadovoljimo. Sa tim ciljem posjećujemo najveće međunarodne sajmove te prisustvujemo mnogim edukacijskim programima koji doprinose našoj specijalizaciji u djelatnosti koju obavljamo, a time i kvalitetu pružanja naših usluga pračenih razvojem novih tehnologija.
Misija našeg preduzeća jeste biti u koraku sa savremenim tehnološkim dostignućima koji doprinose razvoju kvaliteta naših proizvoda i usluga koje nastojimo ponuditi kupcima jer su nam oni na prvom mjestu. Naša strategija se bazira na tome da svakom kupcu posvećujemo veliku pažnju kako bi u potpunosti ispunili njihove zahtjeve, a istovremeno ostvarili svoje poslovne ciljeve.

        

            
           www.komel.ba